SK 1900

Lovsang, undervisning og bønnevandring er sentralt i kveldsgudstjenesten SK 1900.

Velkommen til SK1900 - en annerledes gudstjeneste.

Annenhver søndag kl. 19.00 i Skårer kirke, etterfulgt av kveldsmat ca. kl. 20.15. Dette er en gudstjeneste som passer best for deg som er mellom 19 og 100 år! (Derav SK 1900 :-) og for alle andre i alle aldre som ønsker en gudstjeneste søndag kveld med nattverd.

• Annerledes tidspunkt – for deg som ikke er helt klar eller tilgjengelig søndag kl 11
  • Annerledes sanger – for deg som liker annen type musikk og sang (lovsang)
  • Annerledes liturgi – for deg som liker lystenning og bønnestillhet, og en enkel liturgi
  • Annerledes kirkekaffe – for deg som er klar for litt god kveldsmat

På hver gudstjeneste er det en enkel nattverd, det er anledning til å få forbønn, skrive bønnelapper,  og det undervises alltid over et tema.

Ta med en venn/venninne og bli med på kveldsgudstjeneste i Skårer kirke!

Har du lyst til å være med å lage kveldsmat en kveld?
Ta kontakt med Knut Erik som jobber i kirken på 936 25 116

Vi har en stor arbeidsgruppe som arbeider med denne gudstjenesten, og det er alltid plass til flere. Knut Erik Amundsen (ungdomsarbeider) og Onesimus Jalata-Nagari (menighetsprest) er sentrale i dette arbeidet av de fest ansatte.