Fasteaksjonen

Også i år går inntekten fra fasteaksjonen til vannprosjekter i Kirkens Nødhjelp. Innsamlingen vil foregå med "digital bøsse".

Årets aksjon

Aldri før har rent vann vært så viktig som i 2020, da pandemien rammet oss alle. Utfordringene forbundet med dette fortsetter i 2021, hvor vi ser at Kirkens Nødhjelps 60 år lange erfaring, kunnskap og arbeid med vann er livsviktig i kampen mot det dødelige viruset. Vi fortsetter vårt forebyggende vannarbeid ved blant annet å bygge håndvaskstasjoner, kjøre ut vannbiler og drive opplæring i hygiene for å forebygge covid-19.

I årets aksjon besøker vi landsbyen Kasalaulo i Zambia, hvor Kirkens Nødhjelp bygget en brønn i 2018. De positive effektene av brønnen er mange, og vi vil bli bedre kjent med dette gjennom Susan, Champo og Japhet.