10 konfirmasjons-gudstjenester

Helgene 28.-29. august og 11.-12. september skal 99 ungdommer konfirmeres i Skårer kirke.

Vi gleder oss over alle de unge som nå blir konfirmert i Skårer kirke helgene 28.-29. august og 11.-12. september. Til sammen blir det 99 konfirmanter fordelt på 10 gudstjenester. Mange ansatte og frivillige gjør en stor innsats for at dette blir høytidelige kirkelige handlinger for mange mennesker.

Gudstjenestene ledes av kateket Frøydis Helen Tørring, kapellan Synne Marie Jensseter, kantor Anders Fjeld Meyer, ungdomsarbeider Simen Solberg, trosopplærer Hans Kristian Ingelsrud, kirketjener Ragnhild Solås, samt mange frivillige medarbeidere. Gudstjenestene er for konfirmantene og deres familier/inviterte.