Høstens Mandagsmesser

Tidligere redaktør Harald Stanghelle er gjest 18. oktober, og nåværende stortingspresident Tone W. Trøen er gjest 15. november.  Skårer kirke kl. 19.00.

Få med dere høstens to mandagsmesser 18.10. og 15.11. Vi har to interessante gjester til disse mandagsmessene. Nils-Tore Andersen skal intervjue tidligere redaktør Harald Stanghelle mandag 18. oktober. Harald Stanghelle er tidligere redaktør av både Dagbladet og Aftenposten. Han er ofte benyttet som kommentator i NRK.. Stanghelle begynte sin journalistiske karriere i den kristne dagsavisen Dagen. Nylig ga han ut boken "Kongen forteller".

På mandagsmessen i november er det nåværende stortingspresident Tone W. Trøen som blir intervjuet. Hun ble valgt inn på Stortinget i 2013 fra Akershus som høyrepolitiker og har vært Stortingspresident siden 2018. Trøen har hatt mange ulike politiske verv, som bl.a. Høyres parlamentariske leder. Hun bor på Eidsvoll og er gift med Per Kristian Trøen, som er senterdirektør ved Strømmen Storsenter. Tone W. Trøen er utdannet sykepleier.

Kom til en annerledes gudstjeneste. Finn ro og hvile innenfor rammen av en innholdsrik liturgi og interessante gjester. Mandagsmessene starter kl. 19.00 og er i Skårer kirke. Smittevernhensyn blir ivaretatt.