Skjærgårds Music & Mission Festival

Er du 15 - 20 år gammel og vil på festival i sommer? Bli med på Skjærgårds 7.-10. juli!

7-10. juli drar vi en gjeng fra Lørenskog til festivalen Skjærgårds. Er du mellom 15-20 kan du gjerne bli med!

Det blir sommer, sjø, konserter, god mat, morsomme aktiviteter og mulighet til å bli kjent med nye venner fra hele Norge. Vi lager vår egen camp på festivalen hvor vi sover, og har med noen voksne som alltid vil være tilgjengelige, men hva du gjør og blir med på under Skjærgårds er opp til deg. Flere aktiviteter har du mulighet til å dra på sammen med Lørenskog-campen, men om du trenger å slappe av, vil bade eller vil få med deg et annet arrangement istedenfor er du fri til det.

Dette blir et minne for livet!

Årets artister er bl.a. Gabrielle (NO), Lecrae (US) og Jesus Loves Electro (NO).

Basic info:

Når: 7. - 10. juli

Hvor: Risøya

Pris: 1600,- (Festivalavgift - trenger du redusert eller fullt dekket billett ordner vi med det)

Overnatting: Kirka sponser Telt-hotell som har strømtilgang. Det er også mulig å sove i hengekøye, eget telt eller på hotellet Lyngørporten. Ta kontakt for mer info.

Mat: Variert og god festivalmat kan kjøpes på festivalen. De har alternativer for vegetarianere og veganere, og har glutenfrie og laktosefrie alternativer.

Transport: Vi organiserer ingen felles transport for alle, men har noen plasser ledige tur-retur

Voksenledere: Synne (prest) er med som voksenleder

Påmelding innen 31. mai til Synne: sj669@kirken.no

Skjærgårds hjemmeside: https://sgmm.no

Hva er Skjærgårds?

Skjærgårds er en stor og tradisjonsrik kristen ungdomsfestival som har holdt på i over 40 år. Hver sommer kommer store artister, kulturelle aktører og ca 2500 ungdommer sammen til Risøya ved Tvedestrand for en fantastisk opplevelse. Her er det gode opplevelser som står i sentrum og derfor har de masse forskjellige aktiviteter, så de kan favne bredt. Blant annet har Skjærgårds den offisielle verdensrekorden i antall mennesker som tar High Five samtidig.

Skjærgårds er rusfri, avslappet, inkluderende, variert og gøy.

Ta kontakt med Synne dersom du har spørsmål: sj669@kirken.no eller 97 19 77 37