Lys våken

Natt til 1. søndag i advent, 30. november, inviterer vi alle 11 og 12-åringer til Lys våken og overnatting i Skårer kirke.

(Foto: Andreas Buarø)

Hva er Lys våken?

Har du lyst til å være på noe gøy? - Lys våken arrangementet inneholder mye sang, lek, dans og kreativ utfoldelse. Barna lærer om kirken, Gud og Jesus, spiser sammen og blir kjent med hverandre. Deltagerne på lys våken overnatter i kirken fra lørdag til søndag. Arrangementet avsluttes med at deltagerne medvirker i søndagens gudstjeneste.

Hvem er det for?

Lys våken er for alle 11 og 12-åringer bosatt i Skårer menighet. I tillegg for alle 11-åringer som er døpt eller er tilhørende invitasjon i posten som en del av trosopplæringsreformen i Den norske kirke. Her kan du lese mer om tilhørighet og trosopplæringsreformen.

Lys Våken er et arrangement for alle barn. Hvis deres 11 eller 12-åring har behov for spesiell oppfølging eller tilrettelegging, gi oss beskjed om dette, så kan vi sammen legge til rette for at Lys Våken blir en flott opplevelse.

Lys våken 2019

Nå er det din tur til å være med på Lys Våken i Skårer kirke! Vi samles lørdag 30. november kl. 15.00. Da skal vi bli kjent med hverandre, leke, lage gudstjeneste, utforske kirka, spise god mat, gå "Lys våken løypa", før vi overnatter i kirkerommet. På søndag spiser vi frokost sammen før gudstjenesten. Her skal vi være med og vise hva vi har gjort på lørdagen. Foreldre, søsken og andre som vil ønskes hjertelig velkommen til å bli med på gudstjenesten kl. 11.00, og på kirkekaffen rett etterpå. Arrangementet er ferdig etter kirkekaffen på søndag (ca. kl. 13). Deltakeravgift: 100,- (Betales ved oppmøte).

Mer informasjon kommer.

For påmelding, ta kontakt med trosopplærer Hans Kristian Ingelsrud. E-post: Klikk her.