Babysang (0-1 år)


Velkommen til babysang i Skårer kirke

 

Babysang i Skårer kirke

Babysang i Skårer Kirke er et åpent tilbud for alle babyer i følge med en foresatt.

På babysang vil vi medvirke til å stimulere barnets språklige, musikalske og motoriske utvikling, og gi familien et musikkrepertoar man kan ta med seg hjem. Vi bruker tradisjonelle sanger, viser, rim og regler, og lærer også noen nye. Vi utforsker lyder, musikkinstrumenter, farger, såpebobler, bevegelser og berøring, som er viktig for de små. Babysang har ingen aldersgrense, men passer best for barn fra 6 ukers alder. 

Etter samlingen spiser vi lunsj sammen, og det serveres mat og noe å drikke på til de voksne, så kom sulten! Her kan du bli kjent med andre i nærmiljøet, og slå av en prat.    

 

Tid: onsdag kl. 13.

Sted: Skårer Kirke

Pris: Både Babysang og lunsj er gratis for alle våren 2022.

Påmelding: Man trenger ikke å melde seg på for å komme, men om dere kommer for første gang, kan dere gjerne gi oss beskjed så vi beregner dere med når vi lager lunsj.

 

Samlingene ledes av Simen (ungdomsarbeider), Synne (prest) og Hans Kristian (menighetsarbeider), vi som leder babysang er utdannet pedagoger med fokus på barn og musikk. Tilbudet følger skoleruta og inngår som en del av trosopplæringen i Skårer menighet.

Spørsmål om Babysang? Ta kontakt med Hans Kristian Ingelsrud på epost HER.

Hjertelig velkommen!

 

COVID-19: Vi har omfattende smitteverntiltak og følger til enhver tid de reglene som gjelder. Mattene vi bruker behandles forskriftsmessig, men som et ekstra sikkerhetstiltak ønsker vi at dere har med et eget pledd som kan være mellom matten og babyen. Dersom smittesituasjonen i Lørenskog endres slik at vi må gjøre endringer i tilbudet, finner dere informasjon om dette på vår facebookside og nettside.  

Tilbake