Babysang (0-1 år)

Velkommen til Babysang i Skårer kirke

Babysang i Skårer kirke

Dette er et tilbud til dere som har barn mellom 0-1 år, og som bor i Skårer sokn. Vi synger, danser, leker og spiser sammen. (Medbragt mat grunnet smittevernshensyn) Tilbudet gir deg en fin mulighet til å bli kjent med andre i nærmiljøet, og med kirken og flere ansatte her. Du blir også bedre kjent med babyen din ved at dere skaper gode minner sammen gjennom sang og musikk.

Hvert kurs består av 5 samlinger, og foregår på tirsdager fra kl. 12.00 - 14.00 i Skårer kirke (inngang oppe). Kurset er gratis.

Datoer for høsten 2020:

Kurs 1: Oppstart 8. september
Kurs 2: Oppstart 20. oktober

Møt opp til babysang i Skårer kirke, eller meld deg på til Frøydis: froydis.torring@lorenskog.kirken.no  eller til trosopplærer Marion Bræstrup Løsnes E-post: Klikk her.

Andre tilbud for barnefamilier i Skårer kirke
Babysang er en del av menighetens trosopplæringstiltak og foregår på samme dag som Familiedagen med Knøttesang og Familiekor. Les mer om Babysang på Den norske kirkes nettsider.

Hjertelig velkommen!