Søndagsskolen

Bli med på søndagsskole i Skårer kirke!

Hva gjør vi?

Søndagsskolens samles hver søndag, med unntak av skolens ferier og de søndagene det er familiegudstjenester.

Vi begynner samlingen oppe i kirken sammen med resten av menigheten, før vi går ned til vår samling i kjelleren.  På samlingen synger vi, hører fortellinger fra Bibelen, spiser og gjør ulike aktiviteter.

Noen ganger har vi spesielle arrangementer som tur til Kjenn bad, ski- og akedag, tur til Langvann og søndagsskolens dag. Da samles vi med hele familien og spiser og har aktiviteter sammen. Hver søndag samler vi inn penger. Pengene går til søndagsskolearbeidet i Norge.

Hvem passer det for?

Søndagsskolen passer fro alle barn fra ca. 3 år og oppover. Mamma, pappa eller en annen voksen er også velkommen. 5. klassinger og oppver er med som miniledere.

Datoer høsten 2021

• 5. september (familiegudstjeneste)
  • 19. september
  • 17. oktober (familiegudstjeneste)