Misjonsmiddag

Misjonsgruppa i Skårer menighet ønsker velkommen til misjonsmiddag med innsamling til menighetens misjonsprosjekt.

Mandag 25. november kl. 17.30 inviterer misjonsgruppa i Skårer menighet til misjonsmiddag. Kveldens misjonshjørne er ved sokneprest i Rælingen, Magne Klubben. Han har vært misjonær i Brasil, og forteller om misjon i Brasil og Norge.

Skårer menighet har siden høsten 2012 arrangert misjonsmiddager 6 ganger i året. Her serveres det gratis mat, kaffe, og innsamling til menighetens misjonsprosjekt. Utgifter til mat blir sponset av frivillige og en felles dugnad gjør dette arbeidet mulig.

Datoer høsten 2019

Vi støtter NMS sitt arbeid i Etiopia og Malawi.
Det er også innlevering av strikkeluer til nyfødte i Etiopia – vær med å redd liv!

For mer informasjon, kontakt Eli Marie Herdieckerhoff. Telefon 928 39 831, eller epost: eli.herdieckerhoff@gmail.com

Sammen kan vi gjøre en forskjell!