Knøttesang (2-4 år)

Knøttesang er et sangtilbud for alle barn mellom 2 og 4 år.

Vi inviterer barn og foreldre/foresatte til en samlingstund med sangleker og litt dans. Her lærer barna gode gamle sanger, nyere barnesanger, og kristne sanger. Sang og musikk er viktig for barnets utvikling, og sammen med andre familier i nærmiljøet kan barna bli kjent med kirka og de som jobber der. Knøttesang blir ledet av Oline og Emma.

Knøttesang foregår samtidig som Barnekoret øver. Kanskje Knøttesangeren har eldre søsken som vil være med i Familiekoret eller Barnekoret? Her er det mange barn mellom 8 og 12 år som liker å synge! Både Knøttesang, Familiekor og Barnekoret er en del av det vi kaller Familiedag. Da starter vi kl. 16.30 med servering av en enkel middag, før sangstunden begynner kl. 17.00. Samlingen avsluttes kl. 17.45 med kaffe/te, saft og kjeks, og en liten andakt.

Knøttesang er et av tiltakene i trosopplæringen i Skårer menighet. Semesteravgift: kr. 100,-. Kontakt trosopplærer Hans Kristian Ingelsrud eller kateket Frøydis Helen Tørring for mer informasjon eller påmelding. E-post: Hans Kristian Klikk her. Epost: Frøydis Klikk her.

Hjertelig velkommen til både barn og voksne!