Skårer kirkes barnekor (8-12 år)

Barnekoret er et tilbud for barn mellom 8 og 12 år som er glad i å synge.

Skårer kirkes barnekor er et kortilbud for alle fra 8 år (3. klasse) og oppover. Koret har et allsidig repertoar og deltar jevnlig på gudstjenester i Skårer kirke. I tillegg til sang og sangleker bruker vi også drama, og har gjort flere dramatiseringer i gudstjenesten. Mens barna øver kan foreldrene hygge seg med en kopp kaffe i naborommet. Foreldre/foresatte er også velkomne til å følge korøvelsen i kirkerommet.

Koret øver tirsdager fra kl. 18.00 i Skårer kirke, men høsten 2019 har koret en liten pause. I julen setter barna i menigheten opp julespill, og alle sangglade barn er hjertelig velkommen til å være med. Ler mer om julespillet her.

Ta kontakt med kantor Anders Fjeld Meyer på e-post (Klikk her), telefon: 99464657, eller møt opp på en øvelse. (Ingen opptaksprøve.)