Støtt Skårer menighet

Bli fast giver i Skårer menighet og støtt opp under menighetens mangfoldige arbeid.

Skårer menighet har i dag over 13.000 medlemmer, og har et stort og omfattende arbeid for alle aldersgrupper.
Flere hundre barn, unge, voksne og seniorer deltar i kirkens aktiviteter hver uke. Menigheten har aldri vært mer avhengig av faste givere enn i dag, og du kan hjelpe Skårer menighet med å opprettholde det mangfoldige arbeidet med å bli giver i dag.

Givertjenesten er delt inn i fire satsningsområder.

1. Barn og unge

Menigheten ønsker å støtte og styrke ungdom som ønsker å ta på seg lederoppgaver i menigheten. Dette er ungdom som gir av sin fritid for å være ledere i ungdomsarbeidet. De innsamlede midlene vil bl.a. gå til å finansiere ledertrening, samt reise, kost og losji for ledere med oppgaver på leirer, samlinger og turer.
Andre aktiviteter vi ønsker å styrke:
•    Søndagsskolen
•    Ungdomsklubben
•    Lovsangsteamet

2. Musikk i kirken

Skårer menighet har en lang tradisjon for et godt musikkarbeid. Menigheten ønsker å gi kantor (musikkansvarlig) handlingsrom til å styrke alle deler av musikklivet i menigheten.
Dette omfatter blant annet:
•    Barnekor
•    Kor, korprosjekter og konserter
•    Solister og musikere i gudstjenesten

3. Skårer kirke

Kirken trenger oppgraderinger ut over normalt vedlikehold.
Noen eksempler er:
•    Oppussing av våpenhuset i Skårer kirke
•    Nye gardiner og duker
•    Servise, serveringsfat, kopper og kar

4. Fellesskap og omsorg (diakoni)

Skårer menighets visjon er "Nåde for alle, rom for deg". Kirken er i dag en viktig møteplass hvor alle skal føle seg sett og ivaretatt. Menigheten trenger til støtte for å opprettholde åpne og mangfoldige fellesskap.
Dette omfatter blant annet:
•    Menighetens kirkebakkefest
•    Kirkekaffe
•    Integreringsarbeid

Hvordan gi

Den enkleste måten du kan bli giver på er å benytte bank-ID, og fylle ut avtale online i lenken under.

Du kan også fylle ut og sende inn Avtalegiro per post. Skjema for nedlasting finner du her
Om du ønsker å gi oss en gave, kan du også benytte bankkonto 1310.25.80456

Gaver til Skårer menighet omfattes av skattefradragsordningen. Les mer her

For spørsmål eller henvendelser angående gaver til Skårer menighet, ta kontakt med menighetskontoret.
Epost: Klikk her / Telefon: 67 93 48 14