Påskeverksted (5 år)


Påskeverksted for 5-åringer.

 

Dette trosopplæringstiltaket er for 5-åringer. De inviteres til å komme til Skårer kirke på familiedagen som er på tirsdager, hvor mange barn med foreldre kommer og spiser en enkel middag og deretter er på Knøttesang eller Barnekor. 
For 5-åringene (med familie) starter påskeverkstedet etter middag. Da får de et lite hefte som forteller på en enkel måte hvorfor vi feirer påske. Denne påskefortellingen leses høyt for barna, og deretter begynner de med selve verkstedet. Her er det pynting av store påske-egg, hvor man kan legge godteri oppi. Godteri må de ordne selv, men pynten får de av oss. Eggene blir kjempefine! 
Bruk at egg i påsken kan forstås som et symbol for Jesu død og oppstandelse. Egget består av et skall som skjuler noe godt. Jesus sto opp av graven, sto opp av «skallet» og ble levende igjen, noe som gir oss mennesker nytt håp, nytt liv, noe virkelig godt. 
Påskeverkstedet finner sted tirsdagen før palmesøndag. For fremtiden kommer vi til å knytte dette påskeverkstedet også til gudstjenesten på palmesøndag. Kanskje barna kommer til å lage noe som skal brukes i denne gudstjenesten, vi får se hva det blir til.

Kontaktperson for dette tiltaket er trosopplærer Frøydis Helen Tørring E-post: Klikk her

For påmelding klikk her (påmeldingsfrist er 03.04.2020)

Tilbake