Julespill (10 år)

Vil du være med på julespill i kirka på julaften?

I samarbeid med søndagsskolen og barnekoret i Skårer kirke inviterer vi 10-åringer til å delta i julespillet. Det er et syngespill som handler om julens budskap, nemlig at Jesus ble født. Det er både fellessang, solosang og roller med replikker i dette julespillet. Barna blir godt kjent med historien, og får sette seg inn i den på en helt annen måte, da de selv skal formidle budskapet videre. De får også god trening på formidling av sang og tekst.
Det er 2 samlinger i november/desember måned hvor vi møtes og øver, leker, spiser sammen. Så møtes vi en øvingskveld før julaften, hvor vi har en gjennomgang + generalprøve for foreldrene.
På julaften viser vi frem julespillet på gudstjenesten for en fullsatt Skårer kirke. I tillegg til denne gudstjenesten, vises også julespillet på menighetens juletrefest 1. helgen i januar.

Kontaktperson for dette tiltaket er trosopplærer Hans Kristian Ingelsrud. E-post: Klikk her