Julespill (10 år)

Vil du være med på julespill i kirka på julaften?

Skårer menighet inviterer sammen med søndagsskolen og barnekoret alle barn i barneskolealder til å være med på årets julespill i Skårer kirke. Julespill er trosopplæringstiltak for 10-åringer, men alle skolebarn er hjertelig velkommen til å være med.

Alle tiders historie er et syngespill om Jesu fødsel, og det blir både korsang, solosang, og roller med replikker. Barna blir godt kjent med historien, og de får også god trening på formidling av sang og tekst. På julaften viser vi frem julespillet på gudstjenesten for en fullsatt Skårer kirke. I tillegg til denne gudstjenesten vises også julespillet på menighetens juletrefest 4. januar 2020.

Datoer:
10. desember, kl. 16.00-18.00
14. desember, kl. 11.00-14.00
17. desember, kl. 16.00-18.00
24. desember (oppmøte kl. 12.30)
4. januar (juletrefest, tid kommer)
(Klokkeslettene kan endre seg)

For påmelding og mer informasjon, kontakt trosopplærer Hans Kristian Ingelsrud. E-post: Klikk her