Pilegrimsvandring

Pilegrimsvandring for uerfarne pilgrimer 31. mai - 1. juni

Skårer og Fjellhamar menigheter arrangerer Fredag 31. mai - Lørdag 1. juni pilegrimsvandring for uerfarne pilegrimer. Vi ønsker å tilby en pilegrimsvandring som flest mulig kan være med på, med korte dagsetapper på ca 6,5km håper vi både uerfarne og erfarne tur gåere øsnker å være med. Å gå pilegrim handler om mer enn å gå til et mål. Det kan bli en vandring innover, en vandring mot Gud - en vandring som fellesskap. På veien vil vi både få tid til å prate sammen, til å gå i stillhet, og vi stopper for å feirer gudstjeneste ute i det fri. Denne vandringen vil også være en markering av at Borg bispedømme er 50 år.

Program for turen:
Fredag 31. mai
 - Kl. 14.00. Oppmøte Lillestrøm togstasjon. Tog og buss til Elstad
 - Vandring til Lethohallen (6,5 km)
 - Meditasjon/stille vandring på veien.
 - Middag og kveldssamling på hotellet (Best Western Lethohallen)
Lørdag 1. juni
 - Frokost og matpakkesmøring
 - Ca. 10.00 Vi sjekker ut og begynner å gå.
 - Nattverdgudstjeneste og lunsj på veien.
 - Omvisning i Eidsvollbygningen
 - Mellom 16.30 og 17.00 Tog til Lillestrøm

Priser:
 - Kr. 164,- for transport tog og buss begge veier
 - Kr. 100,- for pilegrimskort
 - Kr. 690,- for enkeltrom og kr. 890,- for dobbeltrom. (Inkludert frokost og matpakke)
 - Middag på hotellet (en hovedrett koster ca 2-300 kroner)
 - Kr. 110,- for omvisning på Eidsvollbygningen
 - Ca kr. 100,- i fellesutgifter

Har du på noen spørsmål eller ønsker å reservere plass kontakt kapellan Elisabeth lund. Epost: Elisabeth.lund@lorenskog.kirken.no