Påskens gudstjenester i Skårer

Velkommen til gudstjenester i Skårer kirke!

Foto: Skårer menighet

Påsken er er den eldste og den viktigste høytiden, og feires til minne om Jesu oppstandelse fra de døde.  Den er et drama på liv og død som utspiller seg over flere dager. Palmesøndag rir Jesus inn i Jerusalem, og blir hyllet som konge. Skjærtorsdag spiser han sammen med disiplene for siste gang, og innstifter nattverden. Langfredag blir han korfestet og han dør. På påskedag feirer vi Jesu oppstandelse fra de døde.

Vel møtt til gudstjenste i Skårer menighet!

Søndag 14. april kl. 11:00
Familiegudstjeneste med dåp på Palmesøndag. En enklere liturgi som passer for barnafamilier. Sigrun Hermannsdottir, liturg. Organist: Yngve Haltbakk.

Torsdag 18. april kl. 18:00
Gudstjeneste på Skjærtorsdag. Sigrun Hermannsdottir, liturg. Organist: Kantor Anders Fjeld Meyer. Nattverd. Felles påskemåltid etter gudstjenesten.

Fredag 19. april kl. 11:00
Gudstjeneste på Langfredag. Onesimus Jalata-Nagari, liturg. Organist: Kantor Anders Fjeld Meyer.

Lørdag 20. april kl. 23:00
Gudstjeneste på Påskenatt. Lørenskog kirke. Felles med Fjellhamar menighet. Onesimus Jalata-Nagari og Tor Martin Synnes, liturger. Organist: Kantor Anders Fjeld Meyer.

Søndag 21. april kl. 11:00
Høytidsgudstjeneste på Påskedag. Onesimus Jalata-Nagari og Sigrun Hermannsdottir, liturger. Organist: Kantor Anders Fjeld Meyer. Nattverd.

Mandag 22. april kl. 11:00
Gudstjeneste på 2. påskedag. Lørenskog kirke. Felles med Fjellhamar menighet. Tor Martin Synnes, liturg. Organist: Maria Brabrand. Nattverd.