Trosopplæring

Trosopplæringstiltak


Barn som er døpt eller har tilhørighet til kirken, vil med jevne mellomrom motta invitasjon til ulike trosopplæringstiltak. Trosopplæring handler om å oppleve og erfare gjennom aktiviteter menigheten tilbyr barn og unge. De ulike tiltakene bidrar til at alle har en mulighet til å bli bedre kjent med kirken og den kristne tro.

På våre trosopplæringstiltak er alle velkomne

Alle som er døpt eller har en tilhørighet til kirken i alderen 0-18 år vil motta invitasjoner pr. post/e-post. Dersom du ikke er døpt eller har en tilhørighet til kirken vil det ikke bli sendt ut en personlig invitasjon, men du er også hjertelig velkommen til å delta.
Her kan du lese mer om tilhørighet og trosopplæringsreformen.

Trosopplæring hos oss

Trosopplæringen i Skårer menighet består av både enkeltstående tiltak og kontinuerlige tiltak. Under finner du oversikt over alle trosopplæringstiltakene i Skårer menighet. Informasjon om de øvrige aktivitetene for barn og unge i menigheten finner du her:

Barn og familier  Ungdom

Han du generelle spørsmål om trosopplæringen i Skårer menighet, ta kontatk med trosopplærer Kari Stray Nordberg. E-post: Klikk her. For kontaktperson for de enkelte tiltakene, se under de enkelte tiltak.

Trosopplæringstiltakene i Skårer menighet

Siste nytt fra Trosopplæringstiltakene


 

Konfirmant 2020

Påmeldingen til konfirmasjon Skårer kirke er åpen.

Les mer

 

Bli med på babysang

Nytt kurs starter opp 14. mai

Les mer

 

Agentrapport fra Tårnagentene

Helgen 9.-10. februar var 17 Tårnagenter samlet i Skårer kirke for å løse oppgaver og utføre oppdrag. 

Les mer

 

Babysang (0-1 år)

Velkommen til Babysang i Skårer kirke

Les mer

Kalender Trosopplæring