Trosopplæring

Trosopplæringstiltak


Barn som er døpt eller har tilhørighet til kirken, vil med jevne mellomrom motta invitasjon til ulike trosopplæringstiltak. Trosopplæring handler om å oppleve og erfare gjennom aktiviteter menigheten tilbyr barn og unge. De ulike tiltakene bidrar til at alle har en mulighet til å bli bedre kjent med kirken og den kristne tro.

På våre trosopplæringstiltak er alle velkomne

Alle som er døpt eller har en tilhørighet til kirken i alderen 0-18 år vil motta invitasjoner pr. post/e-post. Dersom du ikke er døpt eller har en tilhørighet til kirken vil det ikke bli sendt ut en personlig invitasjon, men du er også hjertelig velkommen til å delta.
Her kan du lese mer om tilhørighet og trosopplæringsreformen.

Trosopplæring hos oss

Trosopplæringen i Skårer menighet består av både enkeltstående tiltak og kontinuerlige tiltak. Under finner du oversikt over alle trosopplæringstiltakene i Skårer menighet. Informasjon om de øvrige aktivitetene for barn og unge i menigheten finner du her:

Barn og familier  Ungdom

Han du generelle spørsmål om trosopplæringen i Skårer menighet, ta kontakt med kateket Frøydis Helen Tørring. E-post: Klikk her. For kontaktperson for de enkelte tiltakene, se under de enkelte tiltak.

Trosopplæringstiltakene i Skårer menighet

Siste nytt fra Trosopplæringstiltakene


 

Konfirmant 2020

Påmeldingen til konfirmasjon Skårer kirke er åpen.

Les mer

 

Agentrapport fra Tårnagentene

Helgen 9.-10. februar var 17 Tårnagenter samlet i Skårer kirke for å løse oppgaver og utføre oppdrag. 

Les mer

 

Babysang (0-1 år)

Velkommen til Babysang i Skårer kirke

Les mer

Kalender Trosopplæring